Unul dintre veteranii Sony Playstation este angajat de Google pentru a-și aduce contribuția la platforma de gaming Yeti

0
1011
Google

Cu puțin timp în urmă aflam și faptul că cei de la Google au planuri mari pentru zona de gaming, acolo unde doresc să lanseze atât o consolă de jocuri video, cât și o platformă online denumită Yeti ce va fi utilizată pentru streaming de jocuri. Acum aflăm că unul dintre veteranii Sony Playstation ajunge în familia Google, semn că marele G este pus serios pe treabă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Persoana în cauză este Richard Marks, angajat al companiei japoneze Sony pentru 19 ani care și-a adus contribuția în zona de research, fiind șef al departamentului Playstation Magic Lab unde a explorat tehnologii ale viitorului în materie de gaming.

Aflăm că Google a confirmat angajarea sa fără a dezvălui totuși și poziția pe care o va avea în cadrul companiei, deși lucrurile sunt clare. O eventuală actualizare a paginii sale de LinkedIn ne-ar putea dezvălui și noul său rol în cadrul Google și ca un fapt divers aflați că Google a adus în echipă și veterani Microsoft, Sony, dar și încheiat parteneriate cu firme precum EA, Sony și Microsoft.