LG TwinWash este o nouă maşină de spălat cu dublă încărcare, economie de timp

0
2316

LG şi-a propus ca noua sa maşina de spălat, LG TwinWash să reducă semnificativ timpul petrecut făcând această activitate casnică. Estimările arată că utilizatorul de rând petrece în medie 8 ore pe săptămână gestionând procesul de spălare a hainelor. Iată cu ce soluţie vine LG.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E foarte important de menţionat faptul că multă lume are nevoie să spele separat hainele, pentru a împiedica deteriorarea ţesăturilor, dar şi din motive de igienă. Imaginaţi-vă hainele celui mic separate de gecile de afară, prosoape separate de cămăşi şi tot aşa. Noua maşină de spălat LG TwinWash vrea să rezolve problema, oferind două cuve integrate, pentru spălarea simultană a două tipuri de haine.

Cele două compartimente pot funcţiona atât simultan, cât şi independent, cu unul principal în care se pot ţine hainele mai mari, plus compartimentul TwinWash Mini, pentru hainele mici şi delicate. Sau pentru cele care au nevoie de un program special. Un plus al separării cuvelor e faptul că nu se vor mai petrece accidente de colorare/decolorarea a hainelor dacă alegeţi programul sau temperatura greşită.

Putem spăla albele şi coloratele în acelaşi timp, dar în cuve separate. Tehnologia TrueSteam e folosită la compartimentul principal, pentru o curăţare mai rapidă pe bază de abur. Aceasta scapă de 99.9% din alergenii cunoscuţi. Avem şi Turbo Wash, care reduce timpul de spălare, bazându-se pe jeturi puternice de apă şi detergent. Steam Refresh are rolul de împrospătare a hainelor în doar 20 de minute sau mai puţin.

Maşinile de spălat LG TwinWash sunt şi inteligente, având suport WiFi şi integrare SmarThinQ. Ca atare pot fi controlate de pe telefonul mobil.