LG TONE Platinum SE este o nouă pereche de căşti cu suport Google Assistant

0
1183

De câţiva ani sunt la modă căştile care au o componentă ce se ţine în ureche şi un corp care se ţine pe gâtul utilizatorului. Acum aceste căşti au devenit mai deştepte, LG lansând modelul LG TONE Platinum SE, care vine cu Google Assistant integrat. Ce ne rezervă aceste căşti aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest tip de headset este cunoscut drept un model “around the neck”. Cum LG tot cochetează cu AI-ul, lucru arătat de produsele sale ThinQ, era de aşteptat să îl pună la treabă şi pe căşti. Căştile TONE vor fi prezentate la IFA 2018 săptămâna viitoare, iar modelul TONE Platinum SE se laudă cu suport Google Assistant, în vreme ce TONE Ultra SE etalează un difuzor extern.

Căştile cu bandă pentru gât vin cu un buton dedicat pentru a declanşa asistentul virtual, aşa că nu va mai trebui să tot rostiţi “OK Google”. Poate porni şi Google Translate la fel de uşor, pentru conversaţii în mai multe limbi chiar şi când sunteţi în altă ţară. Celălalt model nou, LG TONE Ultra SE nu are acelaşi aport de AI, dar vine cu un difuzor mono extern extra, care va permite să continuaţi să vă ascultaţi muzica sau să vorbiţi la telefon fără a bloca zgomotele ambientale.

Cele două perechi de căşti au designuri identice şi dotări identice în rest. Vin cu microfoane duale MEMS, pentru o claritate sporită a vocii, iar LG foloseşte o unitate hibrid aici, care include o armătură echilibrată şi un dynamic driver care se află în monitoare in ear de obicei. Încă nu ştim când debutează produsele şi ce preţ vor avea, dar ştim că le vedem la IFA 2018 săptămâna viitoare.