Gamescom 2018: Razer prezintă periferice pentru PS4 – Razer Raiju Ultimate, Raiju Tournament Edition, căştile Razer Thresher

0
1358

Cine e pasionat de gaming ştie cu siguranţă că în aceste zile are loc un important eveniment de gaming, cunoscut ca Gamescom 2018. Se desfăşoară în Germania şi a adus o sumedenie de lansări şi prezentări de jocuri, dar şi de periferice, plăci grafice şi accesorii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Razer se află de asemenea în Germania şi a prezentat câteva periferice pentru Playstation 4. E vorba despre controllere, căşti şi altele de gen, detaliate mai jos.

Razer Raiju Ultimate

Razer Raiju Ultimate este un controller modular de PS4, oferind posibilităţi de personalizare. Are conectivitate pe bază de cablu, dar şi wireless şi o ergonomie crescută. Vine şi cu o aplicaţie mobilă ce permite personalizarea controllerului, dar şi butoane cu funcţii multiple, care pot fi programate după 500 de profiluri diferite. Utilizatorii pot regla cursa stickurilor analogice pentru o obţine extra precizie la armele din joc.

Joystickul are şi efecte de iluminare pe bază de tehnologie Razer Chroma. Conectarea se face prin PS4 Bluetooth, USB sau PC Bluetooth.

Razer Raiju Tournament Edition

Raiju Tournament Edition se axează pe funcţiile de bază ale unui controller şi vine cu design ergonomic şi posibilitatea de a alege între o conexiune pe fir sau wireless. Acolo unde ediţia Ultimate costă 199.99 euro, acest model costă 149.99 euro. Are butoane Razer Mecha Tactile, butoane individuale cu design concav şi vine şi el însuşi cu design concav şi textură specială.

Nu are efecte de iluminare, dar are aplicaţia mobilă şi 500+ profiluri în cloud.

Razer Thresher

Razer Thresher pentru PS4 este un headset care va permite să îl folosiţi fie conectat la fir, fie wireless. O încărcare asigură 16 ore de utilizare în mod wireless, iar produsul are raza de acţiune de 12 metri. Aceste căşti de gaming au valenţe de eSports şi permit controlarea sunetului şi microfonului printr-un comutator special. Microfonul unidirecţional de tip boom permite ca jucătorii să se audă între ei în timpul jocului.

Razer Thresher de PS4 are cupe confecţionate din spumă cu memorie, care se adaptează la orice formă de cap şi urechi. Foloseşte difuzoare de 50 mm şi permite redare de semnal audio între 12 Hz şi 28.000 Hz. În plus, având spumă cu memorie, permite şi celor cu ochelari să ataşeze headsetul mai uşor. Cântăreşte 402 grame şi va costa 129.99 euro. Produsul ajunge în magazine în această toamnă, iar joystickurile de mai sus tot din toamnă.