Gamescom 2018: Alienware Aurora este un nou sistem desktop high-end creat pentru experiențe VR și gaming 12K

0
1344
Alienware Aurora

Pentru că în aceste zile are loc târgul Gamescom 2018 avem parte pe lângă release-uri de gameplay-uri pentru jocuri viitoare și de lansări de produse hardware. Aici au debutat și noi dispozitive marca Alienware, un exemplu fiind sistemul desktop Alienware Aurora despre care aflați mai multe detalii în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie precizat faptul că acest desktop de gaming a fost creat special pentru experiențe VR respectând cerințele hardware pentru soluții precum Oculus VR sau HTC Vive. Suportă de asemenea și configurații pentru performanță sporită pentru viitor în materie de VR, suport pentru gaming 4K, dar și pentru gaming 12K dacă alegeți varianta de top.

Alienware Aurora

Cei interesați pot alege dintr-o gamă variată de upgrade-uri, costurile crescând serios în funcție de preferințele fiecăruia. Dell plănuiește să ofere acest mid-tower cu plăci video NVIDIA GeForce RTX 2070, RTX 2080, dar și 2080 Ti – componente ce permit astfel gaming-ul în 12K.

Se oferă și configurații cu procesoare 18-core de la Intel, dar din câte aflăm startul precomenzilor se va da în septembrie. Pe lângă acest produs, Dell a mai prezentat și noi modele de laptop-uri Alienware 15, Alienware 17, dar și două noi monitoare cu diagonale de 24, respectiv 27 inch.