CES 2018: LG InstaView ThinQ este un nou frigider smart echipat cu ecran tactil de 29 inch ce devine transparent

1
7784

În vreme ce Samsung prezintă la CES 2018 frigidere echipate cu asistentul vocal Bixby și cu difuzoare AKG, iată că rivalii sud-coreeni LG Electronics dezvăluie un frigider cu display transparent. Produsul cel nou se numește LG InstaView ThinQ și câteva imagini vedeți în articolul de față.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem la dispoziție pe acest frigider inteligent un ecran inedit de 29 inch care printr-un gest de tip knock-knock devine transparent și ne permite să vedem astfel ce se află la interior fără a deschide ușile, o dotare interesantă pe care mulți o vor găsi tare utilă probabil.

LG InstaView ThinQ

Panoul este bineînțeles unul touchscreen și aflăm că webOS (sistemul de operare utilizat pe televizoare) este prezent aici, dar nu oricum ci însoțit de asistentul virtual Alexa care are o funcționalitate extra. Vom putea da tag produselor alimentare cu stickere virtuale și data de expirare.

LG InstaView ThinQ

Ulterior când se apropie termenul de expirare frigiderul ne va anunța că este cazul să scăpăm de alimentele cu pricina. La interior se află și o cameră wide-angle care ne va permite să vedem conținutul frigiderului pe smartphone atunci când ne aflăm la supermarket pentru a știi ce mai trebuie cumpărat.

Și aici avem un difuzor pentru a găti alături de muzica preferată și rămâne să aflăm în zilele următoare și prețul la care va fi comercializat acest frigider tehnologizat.