CES 2018: Noul frigider Samsung Family Hub sosește cu integrare Bixby, boxe AKG și desigur ecran tactil

1
4383
Samsung Family Hub

Lansările din Las Vegas continuă și astăzi la început de săptămână facem cunoștiință cu cel mai deștept frigider din portofoliul sud-coreniilor de la Samsung și anume Samsung Family Hub. Acest nou produs se remarcă în special prin integrarea asistentului vocal Bixby la bord, AI ce are multiple aplicații.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vom putea pune diverse întrebări lui Bixby direct din bucătărie sau da comenzi vocale pentru controlul diferitelor aparate inteligente din casă precum becuri smart, termostate, camere video de supraveghere și multe altele. Putem vedea pe ecranul frigiderului ce se întâmplă în camerele unde există camere video smart, sau chiar vedea cine ciocăne la ușă.

Samsung Family Hub

O funcție interesantă care se păstrează și pe ediția din 2018 este camera video de la interior prin care vom putea vedea conținutul frigiderului direct pe smartphone atunci când ne aflăm la cumpărături pentru a știi ce ar mai trebui să achiziționăm.

Samsung Famili Hub are și boxe AKG integrate la bord și vom putea reda muzică folosind aplicațiile preinstalate Pandora sau face streaming pentru piesele preferate de pe smartphone pe frigider. Noul frigider se lansează comercial în această primăvară și tot atunci aflăm și prețurile practicate pe piață.