LG Electronics prezintă o nouă mașină de spălat cu AI și integrare Amazon Alexa

0
2042
LG Electronics

Pe lângă electrocasnice destinate bucătăriei, cei de la LG Electronics au adus la CES 2020 și o nouă mașină de spălat smart. Aceasta se numește LG AI DD și după cum vă puteți da seama citind denumirea sa, oferă tehnologie AI (inteligență artificială). Ce alte beneficii ne aduce produsul aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, aflați că privim aici asupra unui produs ce a primit Premiul pentru Inovație CES 2020 – mașină de spălat cu încărcare frontală. Aceasta dispune de un motor Artificial Intelligent Direct Drive și de serviciul de Relații Proactive cu Clienții (Proactive Customer Care) sprijinit de tehnologia AI.

LG Electronics
LG Electronics

Aflăm că această mașină de spălat se folosește de cei 20 de ani de progrese tehnologice ale motorului inovator LG Direct Drive, care oferă atât eficiență, cât și randament. Noua mașină de spălat detectează volumul și greutatea fiecărei încărcături de rufe și folosește inteligența artificială pentru a identifica tipurile de material.

Prin deep learning, mașina compară aceste informații cu cele peste 20000 de puncte informaționale din baza de date privind utilizarea mașinilor de spălat, găsind setarea optimă pentru cele mai bune rezultate. Se îmbunătățește procesul de curățare, iar durata de viață a rufelor este prelungită cu 15%.

Există o funcție care adaugă automat cantitatea de detergent lichid și balsam de rufe potrivită fiecărei încărcături de rufe. Avem și integrare Amazon Alexa, asistentul vocal urmând a ne notifica atunci când detergentul este pe terminate. Noua mașină de spălat LG cu încărcare frontală va fi disponibilă în America de Nord din primul trimestru al anului.

Ulterior va deveni disponibilă și pe alte piețe.