Cooler Master propune noi designuri de seringi de pastă termică pentru procesoare, ca să nu se mai sperie părinţii

0
898

Unul dintre coşmarurile părinţilor este de a găsi o seringă în camera copilului adolescent. Problema e că uneori ea se află acolo din motive de pasiune pentru tehnologie, nu din cele bănuite de părinte. E vorba despre seringile cu pastă termică, iar Cooler Master şi-a dat seama de problema de imagine şi a scos o seringă cu design diferit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pasta termică e vitală pentru un PC, un material folosit pentru a umple golurile microscopice dintre un procesor şi heatsink-ul său. Astfel capacitatea de răcire a acelui mecanism creşte semnificativ şi la rândul său cresc şi performanţă sistemului şi viteza procesorului. Pasta acea specială conduce foarte bine căldura şi acoperă toate imperfecţiunile microscopice din heat sink, care pot prinde aer în ele şi să ducă la pierdere a eficienţei de răcire.

Revenind totuşi la inovaţia Cooler Master, aceştia au început să lanseze seringi care arată mai degrabă ca nişte markere, groase şi plate, pentru a scăpa de asemănarea cu cele hipodermice. Cooler Master este un nume mare de pe piaţa de componente şi accesorii hardware. Vinde coolere de procesor, ventilatoare, carcase, adaptoare, surse şi pasta termică. Până acum pasta era vândută în seringi clasice tubulare, ce e drept nu chiar similare cu cele medicale.

Vârful era prea lat pentru a intra într-o venă, evident, dar panica părinţilor tot exista. A crescut lăţimea pentru a scăpa de orice grijă, iar Cooler Master a explicat printr-un tweet decizia sa. Noua seringă va depune rânduri late de material pe CPU. Problema e că acum aceste accesorii arată ca ţigaretele electronice sau cele de vaping.