CES 2020: LG a prezentat bucătăria viitorului, cu frigiderul InstaView ca hub central

0
2872

Ne uităm în arhiva lansărilor de la CES 2020 şi găsim şi noutăţi de la LG pe acolo, în zona de electrocasnice. E vorba despre o bucătărie inteligentă, care are în centru noul frigider LG InstaView. Aceasta este piesa centrală a bucătăriei şi vine cu tehnologie ThinQ de generaţie a doua, cu AI ca funcţie principală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologia LG InstaView permite utilizatorului să verifice ce este în frigider fără să deschidă uşa acestuia, folosindu-se de panoul de sticlă transparentă ce poate afişa inclusiv reţete sau clipuri despre gătit. Frigiderul are opţiunea Craft Ice, mulţumită unui dozator de gheaţă integrat. Acesta produce gheaţă sferică şi mai greu de topit. LG a lansat deja modelul InstaView cu Craft Ice în SUA şi el ajunge în Europa pe parcursul anului curent.

Gheaţa artizanală măsoară 5 cm în diametru şi se topeşte ceva mai lent decât cuburile tradiţionale, păstrând aroma băuturilor o perioadă mai lungă. Alimentele introduse şi scoase din frigider, inclusiv cele din sertarele Door in Door pot fi urmărite cu ajutorul vizualizării avansate şi inteligenţei artificiale. Poate face şi un inventar în timp real a tot ceea ce se află în frigider. Sunt şi sugestii de reţete pe baza ingredientelor din frigider.

Ecranul de 22 inch integrat poate fi folosit pentru a viziona clipuri video, reţete video sau a naviga pe Internet. Modelele expuse la CES oferă serviciul Proactive Customer Care, o soluţie inteligentă LG pentru clienţii care se bazează pe AI. Clienţii îşi pot optimiza utilizarea aparatelor şi vor primi şi sfaturi pentru maximizarea performanţelor lor. Veţi primi şi alerte dacă e detectată o creştere anormală a temperaturii în frigider.