Logitech anunţă o tastatură care îţi va mulţumi încheieturile: ERGO K860

0
2413

Logitech continuă să revoluţioneze segmentul perifericelor pentru muncă, odată cu lansarea tastaturii ERGO K860. Designul este unul de tip “split”, iar tastatura a fost gândită special pentru o experienţă cât mai confortabilă la nivel de încheieturi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Logitech flirtase deja cu produsele ultra ergonomice, lansând mauşi ca MX Ergo şi MX Vertical. Acum se îndreaptă şi spre zona tastaurilor ergonomice cu un model care oferă o “pantă” pentru tastele din mijloc şi o protuberanţă inedită. Scopul este de a reduce solicitarea asupra încheieturilor şi antebraţelor, conform companiei. Are un suport extins pentru încheietura şi tastatura QWERTY este despărţită în două segmente, de aici şi catalogarea de “split”.

Designul este curbat, iar perniţa pentru încheieturi este fabricată din 3 straturi de materiale: spumă de înaltă densitate, spumă cu memorie şi un material textil la exterior, uşor de curăţat. Ergo K860 are clipsuri pop up ascunse la baza palm rest-ului care îţi permit să ridici zona frontală a tastaturii mai sus, cu două inclinări disponibile. Perifericul se poate conecta la un PC sau Mac via Bluetooth sau via dongle USB.

Suportă şi softul Logitech Flow, care permite trecerea uşoară între terminale. Logitech promite 2 ani de autonomie folosind bateirile clasice AAA. Atenţie, nu avem retroiluminare şi nici acumulator integrat, în ciuda preţului de 130 de dolari. Vine în magazine în februarie.