Logitech G lansează tastatura mecanică de gaming G413 SE, în variante cu sau fără taste numerice

0
1127

Logitech G a anunţat lansarea unei tastaturi mecanice de gaming, în sezonul în care lumea se joacă cel mai mult, iarna. E vorba despre Logitech G413 SE, în variantele Full Size şi TKL (fără taste numerice). Produsele sunt proiectate pentru a oferi precizie şi un plus de performanţă în sesiunile intense de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cele două variante de tastatură vin cu switch-uri mecanice de înaltă calitate şi taste din material PBT, ceea ce le face mai rezistente la uzură. Logitech G413 SE, în cele două variante ale sale vine cu iluminare cu LED-uri albe, iar carcasa de culoare neagră este realizată dintr-un aliaj de aluminiu şi magneziu, atent finisat. Designul este mininalist, echilibrat, iar ambele variante de periferic oferă feedback precis.

Există şi tehnologie anti ghosting, care îţi permite să apeşi simultan multiple taste (până la 6) şi toate vor înregistra în acelaşi timp comanda dată. Logitech a mai lansat în 2022 perifericele POP, ce includeau mouse şi tastautura cu design inspirat de maşinile de scris şi curentul seampunk cumva, plus culori inedite.

Logitech G413 SE varianta Full Size şi Logitech TKL SE (versiunea fără taste numerice) vor fi disponibile pe LogitechG.com şi la partenerii locali din luna februarie. Preţul recomandat este de 349 lei pentru varianta TKL şi 399 lei pentru cea standard.