Logitech MX Keys Mini este o tastatură wireless nouă cu design minimalist şi compact

0
1659

Logitech a extins gama de produse MX Keys cu o nouă tastatură, una compactă pentru utilizatorul aflat mereu în mişcare. Se numeşte Logitech MX Keys Mini şi primeşte şi o versiune MX Keys Mini pentru Mac. Ele sunt gândite pentru creativi şi pentru a ajuta la transformarea modului lor de lucru.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MX Keys Mini păstrează din dotările şi caracteristicile gamei MX Keys, dar într-un format mai compact acum. Noua tastatură minimalistă aduce confort şi stil, este mai compactă, inteligentă şi puternică. Vine cu sistem Perfect Stroke, cea mai performantă tehnologie de tastare non mecanică de la Logitech. Designul său este gândit în aşa fel încât să îţi permită păstrarea unei poziţii corecte a umerilor şi mâinilor pe parcursul utilizării.

În plus, Logitech s-a gândit şi la locul lăsat pentru amplasarea unui mouse cât mai aproape de tastatură, pentru o postură corectă a corpului şi ergonomie mai bună. Tastele concave sunt gândite şi aşezate astfel încât fiecare comanda să fie la îndemână şi spaţiul să nu fie aglomerat cu taste suplimentare de care nu aveţi voie. Tastele au o stabilitate ridicată, fac un zgomot redus şi oferă un timp de reacţie optimizat.

Există şi o referinţă tactilă pentru poziţionarea mâinilor în timoul folosirii, ceea ce ajută la orientarea degetelor şi concentrarea pe modul de lucru. Puteţi personaliza experienţa de lucru, iar pentru acest aspect MX Keys Mini are 3 funcţii noi: o tastă de dictare (activa pe Windows şi macOS în anumite ţări), o tastă pentru a activa şi dezactiva microfonul şi una pentru emoji.

MX Keys Mini vine şi cu încărcare rapidă USB-C, putând fi conectată cu uşurinţa cu până la 3 dispozitive wireless cu Bluetooth Low Energy. Soseşte pe 3 nuanţe: roz, gri pal şi grafit şi costă 509 lei. Se va găsi la magazinele din România de pe 5 octombrie 2021.