TECHNICS EAH-AZ60 și EAH-AZ40sunt noi căști true wireless create pentru un sunet superior

0
1544
TECHNICS EAH-AZ60

Din partea celor de la TECHNICS vine pe final de săptămână o lansare importantă, cea din zona de purtabile audio. Vorbim despre căștile true wireless TECHNICS EAH-AZ60 și EAH-AX40, căști proiectate pentru un sunet superior. Mai multe detalii despre acestea avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem și cu o veste în temă, aceea că la început de an 2022 producătorul va aduce pe piață și noul model de căști wireless overhead EAH-A800. Noile modele deja disponibile sunt proiectate pentru a oferi calitatea TECHNICS premium pe care consumatorii o apreciază. Au incintă acustică cu design impresionant și tehnologii digitale avansate, pentru o experiență sonoră imersivă.

TECHNICS eah-az60

Avem tehnologie JustMyVoice și tehnologie de anulare a zgomotului. Primim de asemenea calitate audio de înaltă rezoluție prin Bluteooth și LDAC* (doar pe TECHNICS EAH-AZ60). În cazul variantei EAH-AZ60 avem difuzoare de 8mm, armonizator readaptat și diafragmă de celuloză pentru sunet pur, autentic, cu frecvențe joase clare și înalte fluide. Pe EAH-AZ40 avem difuzor dinamic de 6mm, cameră de control acustic și armonizator. 

TECHNICS eah-az60

Pe aceste căști există și microfoane de detecție a vocii, microfoane MEMS. Pe AZ60 există un număr de 8 microfoane pe căști și avem pe ambele modele tehnologie de reducere a zgomotului vântului. Revenind la TECHNICS EAH-AZ60, aici primim și tehnologie dublă hibridă de anulare a zgomotului compusă din Feedforward și Feedback Noise Canceling.

Pe ambele variante de căști există și mod de sunt ambiental și mod atenție, iar design-ul în formă de picătură a fost conceput pentru o potrivire optimă. Atât TECHNICS EAH-AZ60 cât și EAH-AZ40 vin cu certificare IPX4 pentru rezistență la apă. Modelul AZ60 vine pe argintiu sau negru, iar AZ40 pe argintiu, negru și roz auriu. Lansarea comercială va avea loc luna viitoare.