LG Display prezintă alături de Google un ecran OLED de 120Hz creat pentru headset-uri VR; Are o densitate de 1443 ppi

0
883
LG Display

După ce în luna martie a acestui an cei de la Google au confirmat că lucrează alături de LG Display la dezvoltarea unui nou ecran pentru aplicații VR/AR, iată că acum produsul devine oficial. Este vorba despre un panou de 4.3 inch ce tocmai a fost prezentat în cadrul expoziției Display Week 2018 din Los Angeles.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest display are o rezoluție de 3840 x 4800 pixeli și astfel se ajunge la o densitate a pixelilor de 1443 ppi, ideal pentru zona VR. Are și o rată de refresh de 120Hz și un câmpt de vizualizare de 120 x 96. Împreună cu unitate principală de 4.3 inch, aceste două soluții vor acoperi fiecare dintre cei 2 ochi ai utilizatorului.

LG Display

Suntem informați că panoul de față este optimizat pentru aplicații mobile VR și AR și că rezoluția ar fi de 18 megapixeli. De asemenea, o precizare făcută de către cele două părți implicate aici este că atunci când se folosește alături de un device mobil și este pus în funcțiune de un cipset mobil, rata de refresh ar putea scădea la 75Hz.

Chiar și așa, noul panou este clar superior celorlalte soluții de pe headset-urile VR actuale care oferă în general o rezoluție de doar 2 megapixeli.