LG a lansat căștile Tone Free HBS-FN7 true wireless cu ANC și carcasă UV pentru îndepărtarea bacteriilor

0
531
LG a lansat căștile Tone Free HBS-FN7 true wireless cu ANC și carcasă UV pentru îndepărtarea bacteriilor

LG Tone Free HBS-FN7 au fost lansate oficial. Acestea sunt versiunea îmbunătățită a căștilor LG Earbuds TONE Free HBS-FN6. Pe lângă o înlăturare a bacteriilor mai eficientă, aduc în plus și caracteristica de anulare activă a zgomotului de fond (ANC). Fiecare cască integrează trei microfoane care monitorizează și anulează undele sonore din toate direcțiile, permițându-vă să auziți orice detaliu în timpul ascultării pieselor preferate.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Designul este similar cu ultimul model FN6, însă promit o potrivire mai bună în ureche pentru a maximiza reducerea pasivă a sunetului. Împreună cu design-ul îmbunătățit și ANC la bord, LG ne promite că zgomotele externe sunt “aproape complet neutralizate”. Acestea vor fi disponibile pe culoarea alb sau negru.

 

De asemenea, căștile sosesc cu acustica Meridian Audio la bord, care oferă o experiență sonoră stereo de calitate și o claritate vocală ridicată. Setările EQ se pot personaliza prin intermediul aplicației LG Tone Free disponibilă pe dispozitivele Android sau iOS prin setări ce includ: sunet natural, amplificare a basului sau amplificare a sunetelor înalte.

Desigur, căștile dispun de carcasa UVnano care poate ucide 99,9% din bacteriile E.coli și Staphylococcus aureus, ce se pot infiltra în căști foarte ușor. Noul model al căștilor LG Tone Free HBS-FN7 s-au lansat astăzi în Coreea de Sud, dar vor ajunge în Europa, cât și în alte părți ale lumii la sfârșitul acestui an.