Epson a lansat două noi imprimante destinate companiilor mici și birourilor de acasă

0
639
Epson a lansat două noi imprimante destinate companiilor mici și birourilor de acasă

Epson România a anunțat astăzi lansarea a două noi imprimante multifuncționale destinate companiilor mici și utilizatorilor care lucrează de acasă. Ambele modele folosesc tehnologia Epson cu jet de cerneală fără încălzire. Utilizatorii au posibilitatea de a alege între imprimanta tradițională cu cartușe – WorkForce Pro WF-4745 și sistemul cu rezervoare de cerneală – EcoTank L6580.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Adriana Gologan, Sales Manager Resellers, Epson România, a declarat: “Epson a vorbit cu peste 4.000 de angajați din Europa și Orientul Mijlociu și am aflat că, pentru 70% dintre ei, factori precum fiabilitatea, eficiența și reducerea deșeurilor generate de consumabile sunt esențiali în procesul de alegere a echipamentelor pentru biroul de acasă”

În urma studiilor realizate de companie (detalii disponibile aici), utilizarea noilor imprimante cu jet de cerneală în defavoarea imprimantelor laser, ar reduce consumul de energie cu până la 311 milioane de kWh la nivel european. Astfel, s-ar putea economisi peste 31.8 milioane de euro anual, iar emisiile de CO2 ar putea fi reduse cu 117 mii de tone în fiecare an.

WorkForce Pro WF-4745

Acest model este cea mai accesibilă imprimantă multifuncțională color din portofoliul Epson. Oferă o viteză de până la 24 de pagini imprimate pe minut și folosește cartușe cu cerneală de mare capacitate. Tava pentru hârtie poate susține până la 500 de coli și prezintă un ecran tactil LCD pentru navigare facilă. De asemenea, permite scanarea rapidă și ușoară a documentelor.

EcoTank L6580

Imprimanta EcoTank L6580 oferă, de asemenea, o soluție de imprimare cu cost redus și vine cu cerneală inclusă în cutie. Aceasta permite utilizarea timp de câteva luni înainte ca utilizatorii să fie nevoiți să achiziționeze cerneală nouă. De altfel, sistemul rezervoarelor de cerneală face ca dispozitivul să fie prietenos cu mediul. La capitolul conectivitate, dispune de Wi-Fi care permite utilizarea acesteia folosind orice dispozitiv mobil aflat la îndemână. Dispune și de un ecran tactil de 4.3 inch, mai multe tăvi de hârtie și oferă viteze de imprimare de până la 25 de pagini pe minut.