Leica Q2 debutează oficial drept un nou aparat foto compact, full-frame cu senzor de 47.3 mpx

0
1354
Leica Q2

În ultimele ore compania germană Leica a anunțat lansarea unui nou aparat foto compact de tip full-frame și anume modelul Leica Q2 ce sosește drept succesor pentru prima generație care debuta în 2015. Avem parte aici de lentile de calitate și de un preț pe măsură totodată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Leica Q2 adoptă aceeași formulă de succes ca predecesorul, doar că de această dată include un senzor cu rezoluție superioară și anume unul de 47.3 megapixeli, cu diafragmă f/1.7 și suport pentru înregistrare video la rezoluție 4K Ultra HD. Are de asemenea și certificare pentru rezistență la apă și praf.

La pachet mai primim un vizor OLED de 3.68 mpx care potrivit producătorului oferă o reprezentare mai precisă a capturii finale. Avem și captură 10fps, cât și autofocalizare în sub 0.15 secunde. Leica Q2 include și opțiunea de crop pentru fotografii pentru a simula diferite distanțe focale precum 35mm, 50mm sau 75 mm.

Imaginea originală la 28mm este mereu disponibilă în cazul în care se preferă aceasta și aflați că aparatul foto cel nou de la Leica este deja disponibil la vânzare pentru un preț de 4995 dolari!