ASUS a lansat o serie de accesorii de gaming roz: PNK LTD – mousi, tastaturi, căşti

0
2240

Una dintre cele mai neaşteptate lansări cu ocazia Zilei Femeii este cea care vine de la ASUS. Compania a lansat o serie de accesorii de gaming ROG care vin pe nuanţe de roz. E vorba despre gama ASUS PNK LTD, care include tastaturi, mousi şi căşti, dar şi mouse pad-uri.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua linie de periferice vine într-o ediţie limitată, deci probabil nu va fi disponibilă o perioadă prea lungă. Pe lista noutăţilor se află ASUS ROG Strix Flare, o tastatură cu finisaj mat şi texturat, cu un efect în două tonuri. Comenzile media sunt uşor accesibile în partea stângă, iar rotiţa de volum este cauciucată şi gândită pentru o utilizare mai uşoară.

Zona alfanumerică este decorată pentru a se potrivi cu tastele funcţionale roz. Strix Flare vine cu diferite comutatoare, printre care şi modelele CherryMX roşii, maro sau albastre.

ROG Gladius II Origin PNK LTD este un mouse cu rotiţa de scroll iluminată via Aura Sync RGB. Puteţi ilumina zona de sub mouse şi întregul spaţiu de lucru cu acest sistem. Accesoriul are un senzor optic PixArt 3360 ca în versiunea originală. Ajunge la 12.000 DPI şi poate fi reglat în funcţie de joc, precum în cazul MOBA-urilor.

Sub butoanele principale se află comutatoare Omron, care rezistă la 50 de milioane de clickuri. Căştile ROG Strix Fusion 300 sunt roz/gri şi vin cu microfon retractabil, ajustabil, iar iluminatul se face cu un accent alb de această dată, nu roşu ca la Fusion 300 cel original. Căştile oferă suport pentru surround virtual 7.1 şi avem şi difuzoare ASUS Essence de 50 mm la interior.

ROG Sheath este un nou mouse pad, disponibil tot pe roz şi e fabricat din material ţesut, peste o suprafaţă anti derapantă. Inspiraţia este una cyberpunk pentru aceste produse.