LG transformă orice suprafaţă din sticlă într-un display prin LG Colour Transparent LED Film

0
1267
Inside modern Shopping Mall.

LG vrea să inoveze conceptul de afişaj comercial şi conceptul de afişaj în general, prin lansarea lui LG Colour Transparent LED Film. E vorba despre o tehnologie care transformă orice suprafaţă de sticlă într-un ecran.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Respectivele ecrane create ad hoc vor putea afişa imagini sau materiale video. Transparenţa peliculei respective oferă posibilitatea ca produsele să fie vizibile prin conţinutul afişat. Designerii nu vor fi nevoiţi să sacrifice lumina ambientală. LG Colour Transparent LED Film are multiple avantanje, de la flexibilitate, la uşurinţa de utilizare şi faptul că e o soluţie prietenoasă cu ochii privitorilor.

Modern building, blue sky and stars

Conţinuturile vor apărea într-o gamă de 1.7 milioane de culori, iar luminozitatea este ideală pentru utilizarea atât la interior, cât şi la exterior şi în timpul nopţii. Transparenţa de 73% permite trecerea luminii ambientale fără probleme sau a luminii direcţionate prin conţinut. LG LED Film este gândit pentru flexibilitate şi poate fi desfăşurat pe o suprafaţă cu raza de curbură de până la 1100 de mm într-o instalaţie convexă.

Panourile pot fi adăugate vertical sau orizontal şi vin cu protecţie UV pentru a asigura menţinerea intensităţii culorilor. Asteptati-sa vă vedeţi aşa ceva în centre comerciale şi pe panourile uriaşe de pe faţadele clădirilor.