Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România; Iată detalii

0
964

Dacă Taxify tocmai s-a rebranduit în Bolt, ei bine avem încă o veste importantă pentru piaţa de car sharing din România. Vom avea un nou serviciu de acest tip pe piaţă, sub numele de Perpetoo. Va debuta în luna mai a acestui an şi avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România. Va debuta în Bucureşti şi alte 3 oraşe mari din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Totul a fost gândit pentru utilizatorii activi, care vor să conducă o maşină atunci când vor să plece în concediu sau trebuie să părăsească localitate în interes de serviciu.

În publicul ţintă se află şi cei care au maşina în service, la reparaţii. Practic Perpetoo vrea să ofere o alternativă la serviciile de închiriere de automobile. Va veni cu preţuri mai mici, flexibilitate pentru rezervări şi o uşurinţă de utilizare crescută. Prima etapă a lansării este cea de listare a maşinii pe platformă, ceea ce puteţi face pe www.perpetoo.com.

Apoi serviciul va deveni disponibil şi pentru cei care vor să închirieze maşini. Sunt şi condiţii pentru a pune maşina la dispoziţie în serviciu: maşina să fie proprietate privată, să aibă cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vigneta valabilă şi să fie echipată corespunzător (de la roţi de vară/iarnă, la trusa medicală, extinctor etc).

Utilizatorii care îşi pun la dispoziţie maşina pot câştiga între 1000 şi 4000 de lei lunar. Perpetoo a prezis că peste 3000 de proprietari îşi vor pune la dispoziţie maşina prin platformă în primul an. Serviciul acesta este dezvoltat exclusiv din capital privat românesc.