Taxify îşi schimbă numele în Bolt; Iată detalii despre serviciul de ride sharing

1
926

Taxify, unul dintre cele mai mari servicii de ride sharing din România îşi schimbă de astăzi numele în Bolt. Trebuie spus şi că Taxify este cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, originând din Estonia. Ce e nou aflaţi mai jos.

Publicitate

Odată cu trecerea la denumirea Bolt apare şi o nouă identitate vizuală, la nivel de logo, branding şi interfaţă. Noul brand va apărea treptat în pieţele globale, inclusiv în România, iar aplicaţiile se vor actualiza automat, fără paşi extra. Taxify a debutat cu 5 ani în urmă, ca rival şi alternativă la Uber. A fost proiectul unui tânăr aflat încă la liceu, care a dorit să creeze o aplicaţie pentru taxiuri.

Ulterior softul a evoluat şi a primit şi o injecţie de capital din China. Numele cel nou “Bolt” provine de la “mişcarea rapidă şi fără efort”, conform lui Markus Villig, CEO şi cofondator Taxify/Bolt. În acest moment compania din Estonia are 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de ţări de pe glob, fiind lider de piaţă în Europa şi Africa.

Oferă şi servicii de închiriere de scutere electrice în multiple oraşe europene şi servicii de livrare colete. Ca impresie personală, timpii de aşteptare de la Taxify sunt un pic mai lungi decât la Uber, dar tarifele parcă sunt o idee mai mici, cel puţin în Bucureşti.