LG lansează noile televizoare OLED şi NanoCell, generaţia 2019

0
1512

LG a anunţat în această săptămână noi generaţii de televizoare OLED şi NanoCell, care aduc cea mai nouă tehnologie a companiei în mainstream. Printre noutăţi se numără primul televizor OLED 8K din lume, dar şi televizorul rulabil, care a făcut senzaţie la CES 2019.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Televizoarele noi vor începe să fie distribuite în această săptămână. În 2019 modelele OLED vor reprezenta 20% din portofoliul de televizoare vârf de gamă. Clienţii din Coreea de Sud şi cei din SUA vor fi primii care vor putea cumpăra un televizor LG din generaţia 2019, chiar în această lună. Urmează apoi debutul în Europa, Asia şi America de Sud.

Televizoarele LG OLED şi NanoCell LCD din 2019 vor beneficia şi de AI, datorită faptului că integrează un procesor inteligent avansat, de generaţie a doua. Există şi tehnologie Deep Learning, iar noile televizoare LG vor primi o actualizare la mijlocul anului, când vor primi suport pentru Apple AirPlay 2 şi Apple HomeKit.

Va veni şi suport Amazon Alexa, în completarea lui Google Assistant. Procesorul Alpha 9 Gen 2 din seriile W, E şi C de televizoare OLED îmbunătăţeşte calitatea imaginii şi sunetului folosind deep learning. Vârfurile de gama pe 2019 sunt televizoarele OLED W9 de 77 sau 65 inch, E9, în variante de 65 sau 55 inch , C9 de la 55 la 77 inch şi B9, de 55 inch şi 65 inch.

Primul televizor OLED 8K din lume este modelul 88Z9, care ar trebui să sosească în lunile viitoare. Tehnologia NanoCell ajunge pe televizoarele LED ale companiei, oferind o calitate sporită a imaginii, cu nişte culori vii şi reale, dar şi unghiuri de vizualizare mai largi. Toate acestea într-un TV cu muchii ultra subţiri.

Unele modele noi vin cu suport HDMI 2.1 pentru vizionare de conţinut 4K la 120 de cadre pe secundă. Avem şi high frame rate şi mod automat de latenţă scăzută, rată variabilă de refresh şi Enhanced Audio Return Channel.

Gama LG NanoCell 2019 include 14 modele cu AI, cu diagonale între 49 şi 86 inch.