Leica C-Lux este un nou aparat foto compact cu senzor de 20.1 mpx, zoom 15x și focalizare în 49 puncte

0
1403
Leica C-Lux

Cu toate că aparatele foto mirrorless au devenit rapid favoritele fotografilor pe seama dimensiunilor mai reduse și a capabilităților deosebite în materie de captură, există în continuare un segment de public care apreciază și mai tare aparatele compacte. Leica C-Lux este un nou astfel de produs, unul despre care aflați totul mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, primul detaliu ce trebuie menționat aici este că aparatul foto de față se prezintă tare bine la nivel de look, sugerând în oarecare măsură și faptul că prețul nu este unul tocmai accesibil pentru publicul larg.

Leica C-Lux

Aparatul dispune de un senzor de 1 inch de 20.1 megapixeli și de un obiectiv 24-360mm F3.3-6.4 ce oferă zoom 15x. Ni se oferă un sistem de autofocus în 49 puncte, captură continuă la 10 fps, cât și suport pentru captură video 4K la 30 cadre pe secundă și 100Mbps, limita de filmare fiind de 15 minute.

Primim și ecran tactil de 3 inch, conectivitate Bluetooth și WiFi pentru transfer de imagini, respectiv un vizor cu rezoluție de 2.33 milioane de puncte. Leica C-Lux urmează a fi lansat în luna iulie pentru suma de 1050 dolari și vine pe auriu sau albastru.