Kraken V3 X sunt cele mai noi căști de gaming de la Razer și costă doar 70 de dolari

0
890
Kraken V3 X
Kraken V3 X sunt cele mai noi căști de gaming de la Razer și costă doar 70 de dolari

Razer a anunțat astăzi o nouă pereche de căști din seria Kraken. Este vorba despre modelul V3 X. Deși producătorul este cunoscut pentru prețurile sale destul de mari, acestea vor costa doar 70 de dolari. De asemenea, compania ne promite extra-confort pentru sesiunile lungi de gaming. Mai jos avem detalii despre Razer Kraken V3 X.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căștile de gaming Razer Kraken sunt extrem de populare în rândul gamerilor. Încă îmi aduc aminte de colegii din liceu care le purtau ore în șir și nu se mai despărțeau de ele. Noul model Kraken V3 X este axat pe confortul utilizatorului. La exterior prezintă policarbonat, fiind ușoare, iar la interior pernițe moi pentru ergonomie.

Kraken V3 X au drivere de 40mm și folosesc ultima tehnologie Razer – TriForce, care livrează un sunet 7.1. Microfonul sosește cu tehnologia HyperClear Cardioid, deja cunoscută, pentru sesiuni de gaming alături de prieteni pe Discord, Teamspeak sau streaming la calitate bună. Noile căști se conectează via USB și sunt compatibile cu PC-uri și console precum PlayStation 4/5 și Xbox One / Series. Versiunea wireless nu a debutat încă, deși este foarte probabil să fie anunțată în viitor.

Kraken V3 X

Bineînțeles, căștile prezintă faimoasele led-uri Razer Chroma RGB, sincronizându-se cu software-ul dedicat și celelalte periferice ale producătorului. Prețul căștilor din seria Kraken nu a fost niciodată ridicat, deși calitatea, fie că vorbim de jocuri sau muzică, este excelentă. Costă 70 de dolari pe site-ul Razer, iar în China sunt deja disponibile pentru aproximativ 84 de dolari.