Trailerul lui “The Suicide Squad” este aici şi este haotic (Video)

0
1865

Următorul mare film din universul DC este “The Suicide Squad”, care tocmai a primit primul trailer. În loc să avem un sequel pentru filmul de acum câţiva ani, avem un reboot cu regizorul James Gunn la cârmă. Acest regizor a fost foarte apreciat pentru “Guardians of the Galaxy”, ambele părţi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Judecând după trailer, filmul nu se ia în serios şi virează puţin spre umorul cretin (în sensul bun) din “Deadpool”. John Cena contribuie mult la acest vibe. Avem de-a face cu un film R-Rated violent, haotic, care păstrează totuşi unele personaje din producţia originală, chiar dacă este un reboot. Spre exemplu Harley Queen este aici, jucată tot de Margot Robbie, în vreme ce Joel Kinnaman (“Altered Carbon” şi “Robocop”) revine în rolul lui Rick Flag. Îl avem şi pe Jai Courtney drept Captain Boomerang, iar Viola Davis este Amanda Walker.

Idris Elba e poate cel mai mare nume din distribuţie, jucându-l pe Bloodsport într-un mod sec şi carismatic şi preluând rolul de lider al găştii. Iniţial se discutase ca Idris să îl înlocuiască pe Will Smith în rolul lui Deadshot, dar acel rol a rămas liber pentru o revenire a lui Smith pe viitor. Faptul că Gunn e regizor înseamnă că o să avem o coloană sonoră legendară, secvenţe de dans din senin şi glume destul de bune. Dacă vă uitaţi cu atenţie la trailer îl vedeţi şi pe actorul Michael Rooker, dar şi pe fratele lui James Gunn, Peter Gunn. Aparent şi Sylvester Stallone ar avea un rol pregătit, după ce l-am văzut în “Guardians of the Galaxy 2”.

Ca villain am avea un soi de “kaiju”, aparent Starro The Conquerer, o stea de mare uriaşă cu puteri telepatice. Idris Elba s-a intersectat cu un kaiju în “Pacific Rim”.

“The Suicide Squad” debutează pe 6 august 2021, atât la cinema, cât şi pe HBO Max.