Razer va produce masca de protecție cu luminițe RGB pe care o prezenta la CES sub formă de concept

0
890
Razer

Printre lucrurile inedite văzute în cadrul târgului de tehnologie CES 2021 am avut și o mască de protecție cu luminițe RGB. Era creația celor de la Razer și sosea doar sub forma unui concept. Acum, la câteva luni distanță, compania anunță că masca va fi produsă și comercializată doritorilor pe viitor.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația a fost confirmată chiar de către CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, în cadrul unui interview marca Yahoo Finance. Oficialul a declarat aici faptul că maștile Project Hazel vor intra în producție în acest an, cel mai probabil interesul publicului pentru acest produs fiind motivul pentru care s-a decis transformarea conceptului în realitate.

Măștile sunt în continuare recomandate chiar și acum în plin proces de vaccinare, astfel că Razer vine cu o mască mai sustenabilă. Aceasta este fabricată din plastic, are filtre care se pot curăța ușor și oferă fațade interschimbabile transparente. Oferă aceleași caracteristici pe care le oferă și o mască N95, dar extra avem o husă specială care va steriliza masca pe timpul nopții.

Razer

Un alt detaliu pe care l-am aflat în momentul prezentării conceptului era acela că fațada transparentă permite etalarea expresiilor faciale. În stadiul de concept masca avea suport pentru nas și obraji pentru extra confort. Cureaua era ajustabilă și promitea un confort sporit chiar și la utilizarea prelungită.

Prezentare video Razer Project Hazel:

Masca Razer vine cu iluminare RGB LED și ar avea o tehnologie ce implică un microfon și difuzor. Ele vor fi folosite pentru detectarea vocii și proiectarea la exterior pentru a ne scăpa de vocea înfundată. Detaliile despre preț lipsesc, dar mă aștept ca masca să nu fie tocmai accesibilă. Poate 20 sau 30 euro?

Apropo, Razer a lansat recent și o pereche de ochelari inteligenți cu sunet open-ear și design modern. Despre acest dispozitiv despre v-am vorbit într-un articol dedicat din care aflați mai multe de aici.