Jeff Bezos cheltuieşte 88.000 dolari cum cheltuieşti tu 1 dolar; Iată anatomia cheltuielilor sale

0
2850

Jeff Bezos are o avere fabuloasă, cea mai mare înregistrată din istorie, de peste 130 de miliarde de dolari. Fondatorul Amazon a dezvăluit câteva detalii din culisele cheltuielilor sale, ocazie cu care am aflat ce face cu banii excentricul miliardar.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cea mai bogată persoană din lume a participat recent la un eveniment, unde a afirmat că transformă în bani 1 miliard de dolari în acţiuni Amazon în fiecare an, pentru a finanţa proiectul Blue Origin. În acest punct al carierei sale, miliardarul e mai degrabă axat pe cheltuieli decât pe câştiguri. Vorbind la acelaşi eveniment menţionat mai sus, magnatul a subliniat că e mai greu decât pare să distribui aşa resurse enorme.

CEO-ul Amazon a câştigat în jur de 107 de milioane de dolari pe zi în 2017, o sumă pe care nici nu ţi-o poţi imagina dacă eşti om de rând. Calculele celor de la Business Insider arată că Bezos vede suma de 88.0000 de dolari cum vede omul de rând 1 dolar. Singura modalitate de a administra eficient o astfel de avere este să o investeşti şi să o reinvesteşti cu pariuri cât mai riscante.

Cât te-ar costa pe tine și cum simte Jeff Bezos cheltuiala:

Blue Origin este un astfel de proiect riscant, unul care poate avea ecouri în istoria umanităţii, după cum declară chiar Bezos. Evident o parte din averea CEO-ului e cheltuită şi pe răsfăţuri şi distracţii, precum excursia recentă în Norvegia, unde miliardarul, soţia şi copiii au stat la un hotel din gheaţă timp de 3 zile. S-au dat cu sania cu câini şi au văzut lupi în elementul natural.

Ce mai face Bezos cu banii? Îşi renovează vila de lux din Washington. Ea costă 23 de milioane de dolari, iar renovările ajung la 12 milioane de dolari, adică 136 de dolari pentru Bezos, după evaluarea Business Insider… La o adică Jeff Bezos ar putea cumpăra Tesla şi jumătate de Huawei şi să rămână cu bani.