JBL şi Under Armour lansează împreună căştile UA Sport Wireless Flex

0
964
null

JBL a colaborat cu Under Armour pentru lansarea unei noi perechi de căşti wireless şi flexibile, cunoscute ca UA Sport Wireless Flex. Acestea sunt ideale pentru cei care fac sport şi care petrec mult timp la sală, sau făcând activităţi solicitante.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

JBL UA Sport Wireless Flex sunt căşti care nu au probleme cu transpiraţia şi sunt gândite pentru a fi purtate în jurul gâtului, pentru a le păstra în siguranţă în vreme ce faceţi sport. Ni se promit pe hârtie peste 11 ore de baterie şi există şi o funcţie de încărcare rapidă. Căştile au zone flexibile care se pot ajusta pentru a fi purtate mai comod. Accesoriul vine cu un RunSafe LED, care împiedică accidentele pe timp de noapte.

Acele buds care intră în urechi sunt magnetice, aşa că se vor cupla atunci când nu le folosiţi. Căştile mai vin cu tehnologie JBL Charged Sound şi se pot conecta la telefon, tabletă sau PC via Bluetooth. Costă 130 de dolari şi se găsesc pe site-ul JBL. Controlul se face cu doar 4 butoane, iar încărcarea rapidă oferă 1 ora de playback după 5 minute de alimentare.

Livrările încep de pe 30 decembrie.