Imprimanta cu tus Epson B-500DN, ideala pentru biroul tau

0
2228

Exista un trend printre marii producatori de imprimante, care mai nou lanseaza modele mai mari, mai grele si folosind cerneala pentru a distruge dominatia imprimantelor cu laser din birouri. Intai HP si acum si Epson cu al sau B-500DN din imaginea de mai jos… Acest model este destul de ieftin pentru un birou (466 euro) si functioneaza la fel de rapid ca si imprimantele laser, dar cu bonusul unei calitati mai bune a culorii si a consumului redus de energie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Epson B-500DN soseste cu garantie pe 1 an si poate printa 33 de pagini pe minut, in cazul celor alb-negru, iar numarul ramane acelasi si in cazul paginilor color pe minut. Per total, produsul celor de la Epson poate printa 20.000 de pagini pe luna, iar acest model foloseste 4 tipuri de culori si suporta conectivitate USB 2 si Ethernet.

Consumul sau se ridica la doar 32W, iar hartia poate fi introdusa prin 2 locase speciale (duplex). Epson B-500DN masoara 480 x 656 x 372 mm si cantareste 11 kilograme, iar procesul sau de imprimare se realizeaza cu 1440 dpi (capul de printare). Pentru a face o idee in legatura cu performantele acestui nou model Epson, va putem spune ca imprimarea a 5 pagini de document text dureaza 30 de secunde, in vreme ce 5 pagini de text si grafica dureaza 29 de secunde iar o poza de 15 x 10 cm la cea mai buna calitate va fi printata in 53 de secunde.

In cele din urma, pentru cei care doresc sa munceasca in liniste avem si un nivel de zgomot al imprimantei Epson, 68 de dBA, destul pentru o zi de lucru fara stres fonic.

Sursa