Diablo III anuntat oficial de catre Blizzard

0
668

Urmasul popularului Diablo II, lansat in 2001 si-a facut aparitia recent intr-o serie de trailere si imagini surpriza, oferite de catre Blizzard. Diablo III va sosi cu un engine grafic 3D care va permite interactiunea cu medii interactive si distructibile, permitand jucatorilor sa creeze capcane si obstacole. Iata si un trailer al acestui joc:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=ZtNleyGJfuQ]

Blizzard, un segment al companiei franceze Vivendi Games a afirmat sambata ca va dezvolta simultan versiuni ale lui Diablo III pentru PC si Mac, dar nu a anuntat o data oficiala de lansare. Urmasul lui Diablo II continua povestea acestuia, cu o actiune ce se petrece dupa 20 de ani si dupa decaderea personajelor negative Mephisto, Baal si a lui Diablo.

De data aceasta un scut legendar numit Worldstone, care proteja lumea de fortele raiului si iadului a fost distrus. „Raul este din nou eliberat” anunta Blizzard amenintator… Jocul va include 5 tipuri de personaje, inclusiv clasa Witch Doctor, iar gamerii vor putea juca titlul pe Internet prin intermediul celebrei platforme Battle.net.

Sursa