IKEA oferă soluţii de purificare a aerului din interior, pentru a îmbunătăţi calitatea sa

0
1337

IKEA aduce pe piaţa locală o serie de soluţii de purificare a aerului din interior, pentru a îmbunătăţi calitatea sa. E vorba despre produse accesibile, care să le permită oamenilor să îşi purifice aerul din propria casă, pentru a respira mai uşor şi a se bucura de un mediu curat şi sănătos la interior.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, IKEA propune pe piaţă o serie de purificatoare de aer, care combină tehnologia de vârf cu designul deosebit. Puteţi găsi produsele online, dar şi în magazinele IKEA din România. Purificatoarele IKEA îmbunătăţesc calitatea aerului la interior şi transformă casa într-un mediu mai sigur şi mai sănătos. Există surse comune de poluare în casă, precum praful, sistemul slab de ventilaţie sau mucegaiul, dar şi diverse chimicale provenite de la produsele de curăţare.

Purificarea aerului este esenţială şi nu trebuie să presupună un proces complicat sau produse scumpe. IKEA a mizat pe eficienţă şi inovaţii în domeniu, etalând un design plăcut şi permiţându-le consumatorilor să îşi personalizeze casa cu o tehnologie care îi ajută să obţină un aer mai curat. Printre purificatoarele de aer vândute de IKEA se numără STARKVIND, un model de generaţie nouă, conceput pentru a se potrivi perfect oricărei case. Are design vertical şi corespunde mai multor nevoi şi gusturi. Poate fi achiziţionat în două versiuni: un model integrat într-o masă cochetă şi un model de sine stătător, care poate fi poziţionat pe podea.

Acesta este un purificator accesibil şi a fost gândit pentru a nu ocupa mult spaţiu. Face parte din sistemul inteligent IKEA Home şi se poate utiliza şi programa prin aplicaţia sistemului. Purificatorul de aer FORNUFTIG este de asemenea o soluţie accesibilă, dotată cu un pre-filtru care va elimina particulele mari, precum părul de pisică sau praful, dar şi un filtru care înlătura particulele mai mici, ca praful şi polenul.

Senzorul pentru calitatea aerului, VINDRIKTNING este gândit pentru utilizarea la interior, indicând calitatea aerului, în funcţie de particule (PM2.5). Este elegant şi uşor de conectat la un cablu de alimentare. Se poate poziţiona oriunde în casă.