Deși dată în judecată de Sony pentru capacele de schimb PlayStation 5 comercializate, Dbrand lansează versiunea 2.0

0
2460

Undeva pe la mijloc de lună februarie aflam că Dbrand lansa pe piață un accesoriu dedicat posesorilor de PlayStation 5. Era vorba despre capace de schimb pentru PS5, vopsite în negru mat. Cum consola sosește doar pe alb, această opțiune a fost văzută cu ochi buni de către public, dar nu și de către Sony după cum aflăm astăzi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încă de la debut cei de la Dbrand “îi invitau” pe cei de la Sony să îi dea în judecată pentru capacele de schimb de PS5 comercializate. Putem spune că dorința le-a fost îndeplinită, pentru că astăzi aflăm despre procesul în care Sony acuză Dbrand nu doar de copierea design-ului pentru aceste capace ci și de amenințarea făcută referitoare la “dă-ne în judecată”.

Dbrand

Dbrand a retras între timp acele capace numite Darkplates din magazinul online, ca urmare a unui ordin judecătoresc. Sony acuză Dbrand de copierea acestor capace care replică design-ul proprietar SIE (Sony Interactive Entertainment) și simbolurile PlayStation. În scrisoarea trimisă, Sony a îndemnat Dbrand la următoarele:

  • încetarea imediată și permanentă a tuturor activităților de marketing și promoționale pentru capacele cu configurația SIE PS5 Faceplates sau a unor configurații similare, inclusiv, fără limitare, a tuturor capacelor disponibile acum la vânzare pe dbrand.com

Dbrand

Dbrand nu are de gând să înceteze comercializarea de astfel de accesorii și lansează iată capacele Darkplates 2.0. Vedeți mai sus cum arată această versiune 2.0, cu o abordare ceva mai rotunjită și capace nu atât de înalte. Compania spune că prin acest nou design speră să neutralizeze orice reclamanție viitoare din partea Sony.

Dacă va reuși, rămâne de văzut. Darkplates 2.0 sunt disponibile în magazinul online la prețul de 59 dolari. În pagina de produs sunt și aluzii la proces, avocați, de tipul “șah mat Sony”.