Dbrand lansează capace de schimb pentru PlayStation 5; Iată consola pe negru mat

0
1351
Dbrand

Dacă ai fost destul de norocos pentru a pune mâna pe o consolă PlayStation 5 și vrei să aduci un strop de personalizare, atunci ar trebui să știi că Dbrand vine cu noutăți în acest sens. Celebra companie specializată în skin-uri pentru smartphone-uri tocmai ce a lansat capace de schimb pentru PS5. Duce customizarea la un nou nivel și vedeți mai jos care sunt opțiunile disponibile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Conceptul din spatele acestor capace de schimb poartă numele “Dark Plates” și avem aici practic o carcasă pe negru mat. Capacele vândute de Dbrand se pot instala simplu și rapid pe consolă și pentru a evita orice eventual proces intentat de Sony, compania a schimbat textura de la interiorul acestor capace. În loc de simbolurile triunghi, pătrat, X și cerc, Dbrand a venit cu propria abordare.

Dbrand

Aceste capace de schimb vin și într-un ambalaj personalizat, iar un ghid video de instalare aveți mai jos. Pentru a customiza și mai mult consola, Dbrand îți oferă posibilitatea ca la comandă să adaugi și un skin pentru zona centrală a consolei PS5. Un asemenea sticker te va costa 11.95 dolari și sunt disponibile multe variante de culoare. Printre acestea se numără negru mat, galben neon, alb mat, camo robot sau triple black. Mai apar pe lista de opțiuni și variantele redcode și silicon.

Video prezentare Dbrand PS5 DarkPlates:

Prețul capacelor de schimb vopsite pe negru mat este de 49 dolari. Dbrand livrează și în România în cazul în care sunteți interesați de achiziție. Totuși, veți avea de așteptat până în luna mai atunci când vine noul stoc. Apropo de PS5, consola este în continuare out-of-stock din magazinele locale și abia din iunie-iulie am putea avea stocuri suficiente.

Dbrand

Motivul din spatele disponibilității limitate este pus pe criza procesoarelor care a afectat nu doar piața consolelor, ci și segmentul auto. Dacă nu mai vreți să așteptați pentru suplimentarea stocurilor, există opțiuni pe plan local. Va trebui totuși să plătiți aproape dublu pe consola PS5.

Iată câteva prețuri:

  • PS5 Digital Edition: 3.880 lei (folosind codul QUICK202)
  • PS5 Blu-ray: 4.268 lei (folosind codul QUICK202)