Justice League în versiunea regizată de Zack Snyder va debuta pe HBO Max luna viitoare; Iată trailerul oficial

0
1562
Justice League

Începutul săptămânii ne aduce vești și din lumea cinematografică, acolo unde așteptăm debutul unui film important. Este vorba despre Zack Snyder’s Justice League, producție care deseori apare menționată online și drept “Snyder cut”. Avem de-a face aici cu o versiune modificată a filmului original lansat în 2017 și care prezintă viziunea regizorului inițial Zack Snyder.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta din urmă a fost nevoit să iasă din proiect încă din faza de pre-producție din motive personale. În locul său a venit Joss Whedon care a finalizat acest film, dar lansarea a atras critici majore din partea fanilor. Au fost criticate contribuțiile aduse de Whedon și s-a ajuns chiar la campanii prin care fanii cereau studioului Warner Bros să lanseze versiunea originală regizată de Snyder.

Trailer Zack Snyder’s Justice League:

Filmul va sosi iată și acesta va urmări povestea “Ligii Dreptății” în încercarea de a salva lumea de o catastrofă. Avem în rolurile principale pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman). Apare și Ezra Miller drept The Flash, cât și Jason Momoa în rolul lui Aquaman. Rivalii sunt reprezentați aici de către Steppenwolf și armata sa de parademoni.

Aflăm că restaurarea filmului în viziunea lui Snyder a atras costuri de aproximativ 70 milioane de dolari. Suma a fost investită în completarea efectelor vizuale și editarea filmului, dar și filmarea noului material din octombrie 2020. Avem și un trailer dezvăluit cu această ocazie și vă reamintim că filmul este setat în univers dup evenimentele din Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Aici Batman și Wonder Woman formează o echipă de supereroi care îi include și pe Flash, Aquaman și Cyborg, în încercarea de a proteja lumea de Steppenwolf.

Trailerul poate fi văzut mai sus și una dintre schimbările notabile este alăturarea lui Jared Leto distribuției. Acesta joacă rolul lui Joker și îl vedem în materialul video promo. Lansarea filmului Zack Snyder’s Justice League va avea loc pe 18 martie. Debutul are loc exclusiv pe platforma de streaming HBO Max!