IFA 2018: Sony prezintă căşti cu anulare de zgomot, televizoare BRAVIA noi, playere digitale

1
1335

Sony s-a axat pe latura multimedia la IFA 2018, prezentând noi televizoare BRAVIA, playere digitale şi căşti high end plus aparate foto. Au prezentat şi un smartphone Xperia nou, dar pe acela îl vom analiza separat. În cadrul prezentării oficiale preşedintele şi CEO-ul Sony Corporation, Kenichiro Yoshida a vorbit despre tehnologiile viitorului, interconectare şi 5G. Noi am văzut căşti noi din gama1000X, televizoare, căşti intraariculare şi multe altele, detaliate mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căşti Sony WH-1000XM3, WF-SP900

Sony WH-1000XM3 sunt cele mai noi căşti Sony din gama 1000X şi vin cu anulare a zgomotului de fond, procesor HD QN1 de Noise Cancelling, care va spori performanţa de 4 ori. Are rolul de a respinge poluarea fonică mai bine decât procesoarele dinaintea sa. Tot în această gamă debutează şi căştile WF-SP900, care rezistă la apă şi praf şi au memorie interna, dar şi suport Bluetooth.

Playere şi căşti intraauriculare

Sony a prezentat în cadrul Signature Series căşti intraauriculare stereo IER-Z1R şi playerul muzical digital DMP-Z1. Acesta din urmă vine cu un amplificator analog şi un sistem independent de alimentare, pentru a oferi cel mai bun sunet. Căştile de mai sus au un răspuns de frecvenţă de până la 100 kHz, iar Sony a mai anunţat şi sosirea căştilor intraauriculare IER-M9 şi IER-M7, cu izolare bună pentru artişti în concertele live.

Televizoare BRAVIA

Pe partea de televizoare, Sony a anunţat gama BRAVIA MASTER în Europa, acele modele sosind din septembrie. E vorba despre televizoarele AF9 4K OLED şi ZF9 4K LCD, cu procesor de imagine X1 Ultimate, care dublează puterea de procesare în timp real, faţă de modelele actuale. AF9 vine cu Pixel Contrast Booster, pentru un negru mai intens şi unghi de vizualizare mărit.

Avem şi Acoustic Surface Audio+, care oferă imersie prin integrarea unui actuator în centrul ecranului, iar sunetul este redat direct din ecran fără difuzor separat.

Aparate foto Cyber-Shot

Din octombrie vin în Europa noile aparate foto Cyber-Shot DSC-HX99 şi DSC-HX95. Sunt cele mai mici camere din lume cu design ultracompact şi au obiective cu nivel ridicat de magnificare ZEISS Vario Sonnar T de 24-720mm. Ele pot fotografia la unghiuri largi şi telescopic şi ştiu şi filmare 4K, dar şi fotografiere la 10 FPS. Au autofocalizarea precisă Fast Intelligent, captură RAW şi touch shutter.

Altele

La IFA 2018 a fost prezentat şi smartphone-ul Sony Xperia XZ3, boxele inteligente SRS-XB501G cu EXTRA Bass şi Google Assitant, soundbar-ul HT-ZF9 cu Amazon Alexa, plus multe altele de gen. A fost detaliat programul Seed Acceleration al Sony, care susţine proiecte startup, dar şi zona de AI şi Robotică, cu aibo ca exponent.