IFA 2017: Samsung prezintă cele mai noi televizoare premium QLED Q8F plus ineditul The Frame

0
1051

Samsung a adus pe lângă purtabile şi maşini de spălat revoluţionare şi televizoare QLED la IFA 2017. E vorba despre gama de televizoare Samsung Q8F, cu ecran plat şi diagonale de 55 sau 65 inch. Acestea sunt modele premium şi odată cu sosirea lor gama QLED Samsung ajunge la 14 variante de acest tip în Europa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am avut ocazia să vedem în acţiune televizoare Quantum Dot LED similare chiar în acest an, în cadrul unui eveniment organizat în luna aprilie. Noile modele de televizoare prezentate la IFA 2017 beneficiază de tehnologie HDR10+, care implică o luminozitate deosebită a imaginii, dar şi culori şi contrast optimizate automat pentru fiecare cadru.

Televizorul Samsung Q8F este varianta plată a modelului curbat anunţat în martie. Vine cu acel suport special “No Gap” şi volum al culorii verificat VDE 100%. Sud coreenii au anunţat şi un parteneriat cu 20th Century Fox şi Panasonic, punând la punct o platformă specială pentru HDR10+. Samsung a prezentat la IFA şi un proiect inedit, numit The Frame. E vorba despre un televizor cu diagonală de la 43 inch în sus, care poate servi şi ca element de decor, precum o ramă foto sau tablou, afişând opere de artă.

Gama Q8F are televizoarele deja disponibile pentru achiziţie. Modelul de 55 inch costă 2599 euro, iar cel de 65 inch 3599 euro. The Frame costă 1499 euro în varianta de 43 inch şi vine în octombrie.