IFA 2017: Philips prezintă primul televizor OLED de 65 inch ce vine cu tehnologie Ambilight

1
1024
Philips

Anul acesta cei de la Philips au adus la IFA și primul lor televizor OLED cu diagonala de 65 inch și echipat cu tehnologie Ambilight. Acesta este un smart TV Android foarte subțire cu design premium și minimalist, unul care pe deasupra aduce și puternicul procesor de imagine P5 despre care aflați mai jos detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte însă trebuie să știți că acest televizor este unul 4K Ultra HD ce mai oferă și tehnologia HDR Perfect Picture pentru o imagine desăvârșită. Așa cum probabil știți, capacitatea televizoarelor OLED de a opri complet sursa de lumină la fiecare pixel permite redarea unui nivel total de culoare neagră.

Philips

Se asigură și un nivel maxim de redare a albului, contrast ridicat și reproducere simultană a elementelor de luminozitate și umbră ale imaginii. Avem parte și de procesorul Philips P5 care oferă o îmbunătățire a performanței de 50% față de motorul anterior Perfect Pixel Ultra HD, indicele de performanță fiind de 3800 PPI.

Philips

Cât despre tehnologia Ambilight, aceasta atinge noi performanțe cu seria Philips OLED, datorită cadrului foarte subțire care permite o îmbinare aproape insesizabilă a imaginilor afișate. Nu în ultimul rând discutăm despre partea audio și aflați că în cazul modelului 9603 avem un sistem de sunet high-end 6.1 integrat în cadru.

Acesta este alcătuit din 6 difuzoare frontalte și redă detaliile excepționale și claritatea notelor mijlocii și înalte în timp ce boxa Triple Ring cu un port integrat pentru bas, asigură profunzime și delicatețe basului.