Ce este Tinder Gold şi cum a devenit aplicaţia Tinder cea mai descărcată din App Store

1
4042

Cine a avut măcar o dată curiozitatea să încerce datingul online, a dat cu siguranţă şi peste Tinder. Celebra aplicaţie pentru mobile simplifică net găsirea unei jumătăţi prin simplul swipe dreapta dacă ne place cineva sau stânga dacă nu ne place. Dacă şi persoana căreia i-ai dat swipe dreapta îţi dă tot dreapta, vă veţi potrivi şi se deschide o fereastră de chat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După multiple încercări de a monetiza aplicaţia, a venit şi Tinder Gold, care pare să fi dat lovitura. Ce presupune noua funcţie aflaţi mai jos.

Cine plăteşte un abonament Tinder Gold are posibilitatea de a vedea cine a dat swipe dreapta pe profilul său, lucru care nu e posibil pe un cont standard. Deocamdată funcţia e disponibilă doar în SUA, dar a fost destul de apreciată încât să ducă aplicaţia pe locul întâi în App Store. Reţineţi că totuşi Tinder Gold este opţional şi este practic încă un nivel de upgrade pentru conturile Tinder Plus.

Acelea costă 9.99 dolari pe lună şi au plusuri precum extra Super Like-uri sau posibilitatea de a da înapoi o fereastră de swipe dacă aţi ratat o potrivire. Tinder Gold adăugă încă 4.99 dolari pe lună pe lângă varianta Plus. Alte încercări de monetizare pentru aplicaţia de dating au fost vânzările de Super Like-uri (care marchează un profil cu steluţa albastră ca like special). Din câte ştiu puteaţi cumpăra câteva zeci de Super Like-uri cu câţiva dolari.

Deocamdată funcţia e doar pe iOS, dar va sosi şi pe Android luna viitoare. O problemă cu Tinder Gold este să vezi că ai multe swipe-uri dreapta, dar nu îţi place nici una dintre acele persoane…