IFA 2017: Philips lansează căştile wireless BASS+, cu design masiv pentru earbuds, extra bas

0
975

Acustica este unul dintre segmentele sfinte la IFA, niciodată neglijat sau lăsat deoparte. Philips a plusat în această zonă cu perechea de căşti BASS+, care se remarcă prin designul compact. E vorba despre căşti wireless evident, pe numele lor complet BASS+ True Wireless Headphones.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste earbuds sunt totuşi mai mari decât media, pentru că Philips nu a dorit să facă prea multe compromisuri şi să micşoreze componente, pentru a nu pierde din calitatea sunetului. BASS+ va include drivere de 8.2 mm în fiecare cască, oferind un bas foarte puternic. Căştile oferă o viaţă a bateriei de 6 ore şi vin la pachet cu o cutie de transport, care are şi rol de încărcare.

Asta înseamnă că dacă sunteţi mereu în mişcare aveţi cam 12 ore de autonomie totală. Philips BASS+ costă 130 de dolari şi cei care au fost la standul companiei de la IFA afirmă că basul acestui accesoriu chiar este mai puternic decât al rivalilor, chiar şi Sennheiser. Calitatea audio este în schimb la egal cu ce auzim la alte earbuds. Pe de altă parte acestea sunt căşti care vin cu butoane fizice, într-o epocă în care controlul touch sau vocal a devenit baza.

Atunci când apeşi pe acel buton fizic vei simţi disconfort pentru că vei avea urechea râcâită de cască pe dinăuntru.