IFA 2017: Razer Basilisk este un nou mouse ideal pentru FPS-uri

0
910

A trecut vremea când se lansau produse de gaming şi atât, acum vedem tastaturi şi mouşi gândite special pentru genuri de jocuri. Spre exemplu noul mouse anunţat de Razer la IFA 2017 este ideal pentru jocurile FPS. Acesta este Razer Basilisk.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest periferic vine cu un senzor optic cu 16.000 DPI, care asigură mişcări rapide şi precise, la milisecundă. Reflexele de gen sunt vitale în shootere şi fiecare milisecundă face diferenţa între un frag sau o moarte în Call of Duty WW II. Noul mouse vine cu Razer Mechanical Mouse Switches, care rezistă la 50 de milioane de clickuri fără se clintească.

Există şi diferite reglaje şi rezistenţe pentru rotiţa de scroll, plus un soi de mecanism de activare a acţiunilor adiţionale ale mouse-ului. Veţi putea să îi scădeţi DPI-ul sau să îl creşteţi după pofta inimii spre exemplu. Basilisk costă 70 de dolari şi permite ataşarea unui buton lateral cu înălţime reglabilă, în funcţie de cât de mare ai mâna.

Acel buton poate primi o multitudine de funcţii, activând să zicem grenada din joc sau chatul. Razer Basilisk are 8 butoane shortcut personalizabile şi oferă iluminarea trademark Razer, provenind de la rotiţa de scroll.