IFA 2017: Sennheiser prezintă căştile wireless CX 7.00BT entry level, dar şi modele din oţel şi piele pentru melomani, IE 80 S şi HD 1 Free

0
1144

Dacă mă întrebaţi pe mine personal care e cel mai bun brand de căşti o să răspund Sennheiser. Este o preferinţă dezvoltată în urma audiţiei la multe perechi de căşti, iar această companie mi se pare că face o treabă excelentă cu calibrarea sonorizării. Evident firma germană a participat şi la IFA 2017, simţindu-se ca acasă la Berlin. Acolo a adus noile perechi de căşti CX 7.00BT, IE 80 S şi HD1 Free.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sennheiser CX 7.00BT sunt earbuds entry level pentru pasionaţii de muzică, dar nu cei obsedaţi de sonorizare şi materiale premium totuşi. Acest model vine cu suport Bluetooth şi este menit pentru ascultarea de zi cu zi. Pe lângă acele buds propriu zise mai vine şi o bandă pentru gât şi primim suport NFC pentru pairing one touch. Este inclus şi un mcirofon aici şi evident posibilitatea de a prelua apeluri de pe telefon.

Mai există şi suport USB audio, iar autonomia este de 10 ore cu o singură încărcare. Aceasta se realizează în 1.5 ore, în cazul în care vă întrebaţi. Acest model soseşte în octombrie la suma de 149.95 dolari.

A mai debutat şi Sennheiser IE 80 S, gândit pentru melomanii cu ceva mai multe pretenţii. Magneţi din neodymium au fost folosiţi aici, drept parte a unui sistem de speaker dinamic. Până la 26 dB de atenuare a zgomotului pasiv se pot realiza pe device. Nemţii oferă la pachet diferite capace pentru diferite forme de urechi şi pentru un confort sporit. Nu sunt capace standard, ci unele din spumă cu memorie, sau silicon sau “lamella silicon”.

Casca dreaptă are un identificator vizual roşu pentru a fi gasită imediat. Construcţia căştilor e solidă şi la pachet avem şi un cablu interschimbabil. O telecomandă opţională cu microfon line in este de asemenea inclusă. Preţul este de 349.95 dolari şi accesoriul soseşte în această lună.

Sennheiser HD1 Free este încă un model nou, fabricat din oţel şi piele de această dată. E vorba tot despre earbuds wireless aici, cu un design ceva mai tradiţional. Căştile sunt conectate între ele cu un fir şi nu cu acea bandă pentru gât. Viaţa bateriei este de 6 ore, iar designul stilat este cel care iese în relief. Căştile se unesc prin magneţi la gât atunci când nu le avem în ureche.

Primim suport Bluetooth 4.2, AAC şi apt-X Low Latency şi două telefoane, sau un telefon şi un laptop se pot conecta simultan la căşti. Costă 199.95 dolari şi vin în octombrie.