IFA 2017: Panasonic prezintă frigiderul mobil, care vine la tine când îl chemi

0
1226

În vreme ce unele companii au pariat pe AI şi tehnologii de vârf la IFA 2017, altele au încercat să inventeze nişe la care nu ne-am fi gândit vreodată. Această abordare o are spre exemplu Panasonic, care a prezentat un frigider mobil, care vine la tine când îl chemi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacă vi se pare prea extenuant să vă duceţi până la frigider pentru a lua un sandwich sau un fruct, atunci aţi putea chema frigiderul la voi. Panasonic a prezentat fix acest concept la IFA, sub numele de Moving Fridge. Micul electrocasnic se poate mişca, este activat pe bază de comandă vocală, deci atunci când îl veţi chema va începe să vină spre voi, probabil având acelaşi sistem de propulsie şi deplasare ca un roboţel aspirator.

Nu e un frigider banal totuşi, având rolul de a depozita sake şi face şi recomandări pentru alimente de asociat cu faimosul vin japonez. Totul e doar în fază de concept şi nu e foarte clar dacă va ajunge în producţie sau nu acest model. Un avantaj e designul compact şi angular, astfel că aparatul se poate camufla într-o cameră, lipit de perete. Cum rămâne totuşi cu alimentarea? Cât tine bateria?

Sunt detalii pe care nu le cunoaştem încă. Probabil că are un fel de dock în bucătărie, de unde se alimentează.