IFA 2017: DJI prezintă noua dronă Mavic Pro Platinum, cu autonomie extinsă şi nivel de zgomot redus

1
1127

Chiar dacă lansările de drone de la IFA 2017 nu au mai fost la fel de abundente ca altă dată, câteva modele noi tot am văzut. DJI spre exemplu a adus noul vehicul aerian la Berlin şi e vorba despre DJI Mavic Pro Platinum aici, care poate fi admirat mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DJI a pariat cel mai mult pe o autonomie extinsă aici, selling pointul acestei drone. Originalul Mavic Pro debuta anul trecut, sub forma unei drone rabatabile şi portabile. Platinum e mult mai mult decât atât, câştigând 11% în autonomie şi fiind cu 60% mai silenţios. DJI a reuşit această performanţă prin utilizarea de controllere de viteză electronice şi elice de nouă generaţie.

Aceste upgrade-uri vor costa clienţii în plus, se pare. DJI Mavic Pro Platinum costă 1099 dolari, deci cu 100 de dolari mai mult decât Mavic Pro. Pentru cei care se întreabă, modelul Platinum are autonomie de 30 de minute şi vestea bună e că noile elice se pot monta şi pe modelul Pro mai vechi. A mai debutat şi o versiune nouă de Phantom 4 Pro, pe nuanţa „obsidian”.

Vine cu un şasiu din magneziu cu strat special anti amprente. A debutat şi un nou mod foto numit „Sphere”, gândit pentru drona Spark, controlată prin gesturi. Odată lansat veţi putea captura fotografii panoramice cu un efect fisheye.