IFA 2017: Sony prezintă sisteme audio de mare putere la Berlin, precum MHC-V90DW şi extinde gama EXTRA BASS

0
3323

Sony s-a remarcat la IFA 2017 prin prezentarea unor televizoare Bravia, telefoane Xperia şi a lansat şi primul său difuzor inteligent cu Google Assistant. Acela nu a fost totuşi singurul difuzor, pentru că au mai debutat şi alte câteva modele, unele de mare putere chiar. Aflaţi despre ce e vorba mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sistemul audio MHC-V90DW impresionează prin dimensiuni, calitate, funcţii şi iluminarea oferită. Are un design cilindric şi o înălţime impresionantă de 1.7 metri. Vine cu o presiune acustică care îi asigură maxim impact şi îl face accesoriul ideal pentru orice party. Aria largă de răspândire a sunetului este un plus. V90DW include un generator Spread Sound, care susţine dispersia sunetului şi creşte distanţa la care bate muzica.

Difuzoarele frontale angulare de mărime medie şi tweeterele sunt amplasate la un unghi de 20 de grade spre exterior, iar difuzoarele sub formă de corn amplifica redarea sunetului în întreaga încăpere.

Au fost lansate şi noi boxe din gama EXTRA BASS, GTK-XB60 şi GTK-XB90, care vin cu suport WiFi şi sunet puternic. Primul model oferă o viaţă a bateriei de până la 14 ore şi include opţiunea de schimbare a modurilor bateriei între AC, Battery şi Stamina. Veţi putea chiar conecta un “lanţ” de 10 boxe EXTRA BASS prin funcţia WiFi Party Chain . Există şi o funcţie ce permite conectarea 3 smartphone-uri simultan, astfel încât orice utilizator poate deveni DJ.

Include şi suport pentru microfon şi karaoke.

MHC-V90 va costa 1400 de euro, în vreme ce GTK-XB60 va fi disponibil contra a 350 de euro. GTK-XB90 costă 500 de euro.