IFA 2017: Sony anunţă un difuzor inteligent cu Google Assistant, care arată leit Apple HomePod

3
1302

Sony nu se putea ţine departe de zona difuzoarelor inteligente, aşa că a lansat un astfel de device la IFA 2017. Probabil o să vi se pară şocant cât de mult seamănă cu Apple HomePod, dar măcar are avantajul că e mult mai ieftin. Vine cu Google Assistant evident şi se numeşte Sony LF-S50G.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am mai văzut câteva difuzoare inteligente cu Google Assistant în ultimele ore, deci nu suntem chiar şocaţi de această apariţie. Sony LF-S50G este un smart speaker care oferă fix aceleaşi funcţii ca şi Google Home, doar că având un hardware mai proaspăt. Suportă streaming prin servicii precum Spotify, Pandora sau Google Play Music. Va avea şi rol de hub smart home, controlând electronice şi electrocasnice din toată casa.

Poate interacţiona cu aplicaţii şi soluţii smart home şi suportă casting de conţinuturi spre marele ecran. LF-S50G integrează un difuzor vertical care proiectează sunetul la 360 de grade. Difuzorul are un subwoofer dedicat şi suportă pairing via Bluetooth sau NFC. Sony a integrat gesturi de control pentru playbackul muzical şi oferă protecţie anti stropire de tip IPX3.

Chiar dacă acest difuzor seamănă mult cu Apple HomePod, are toate şansele să fie în magazine înainte de produsul Apple. Se vinde din octombrie la suma de 199 dolari, deci cu vreo 150 de dolari mai puţin decât modelul provenit din Cupertino.