IFA 2017: Logitech MX Sound este o nouă generaţie de difuzoare Bluetooth pentru PC

0
789

Câţi dintre noi nu am avut măcar o pereche de boxe Logitech lângă PC de-a lungul ultimelor decenii? Până să ajungem să avem pretenţii de woofere şi subwoofere foloseam mereu un produs entry level de la Logitech, care uneori îşi depăşea condiţia, mai ales la bas. Acum Logitech a evoluat şi propune la IFA 2017 o nouă generaţie de difuzoare Bluetooth pentru PC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul se numeşte Logitech MX Sound şi lookul său e gândit astfel încât să se camufleze fără probleme în cel al biroului pe care ţineţi PC-ul. Dacă mă întrebaţi pe mine, designul acesta îmi aminteşte de o pereche de butoni sau de nişte becuri smart. MX Sound oferă putere maximă de 24 Watt, drivere “superioare” conform Logitech şi tuburi port în zona din spate.

Veţi putea conecta până la două terminale diferite via Bluetooth la difuzoare, deşi puteţi folosi şi conexiune via cablu audio. Controalele touch se află pe difuzorul din dreapta, care oferă iluminare pentru acea zonă de input. Există şi un mod Standby care se activează după 20 de minute de inactivitate. Încă nu e clar dacă difuzoarele au baterie sau sunt alimentate de la fir, dar dacă ar fi să ghicesc, aş paria pe baterie.

Nu avem o viaţă a bateriei menţionată de Logitech, ceea ce scade puţin din probabilitatea folosirii bateriei. Produsul va sosi la final de septembrie şi va costa 99.99 dolari.