iPhone 8 se lansează pe 12 septembrie; Apple confirmă dată viitorului eveniment, găzduit la noul sediu

0
560

Speculaţii, scăpări, confuzie, haos… toate cuvinte definitorii pentru leakurile din ultima vreme legate de iPhone 8. În sfârşit după atâta agitaţie avem o dată palpabilă de prezentare a terminalului şi anume 12 septembrie. Apple a confirmat dată viitoarei sale conferinţe de presă, care va avea loc chiar la noul campus al firmei din Cupertino.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E drept că mai auzisem data de 12 septembrie asociată cu acest debut, deci pot spune că mă aşteptam ca ziua aceea de marţi să fi fost aleasă de Tim Cook and co. Hai să vedem ce aduce acest eveniment. În primul rând vor debuta iPhone 7s şi 7s Plus, dar cea mai aşteptată noutate va fi iPhone 8 totuşi. Va fi atât un model aniversar, cât şi special, inaugurând un panou OLED edge to edge în gama handseturilor Apple.

iPhone 7s şi 7s Plus vor fi mici upgrade-uri pentru iPhone 7 şi 7 Plus, trecând la un nou chipset şi probabil primind extra RAM şi un mic upgrade de cameră. Ar trebui să vedem şi un Apple TV 4K şi HDR, plus un nou Apple Watch. Conferinţa în sine debutează la ora 20:00 în sala Steve Jobs Theater din cadrul faimosului “sediu OZN”, la care se lucrează de câţiva ani şi care a fost finalizat în această vară.

Chiar dacă şansele sunt de 90% să se numească iPhone 8, terminalul special din acel trio ar putea sfârşi şi ca “iPhone X” sau “iPhone Edition”. Ce e cert e că noul smartphone va costa peste 1000 de dolari, va renunţa la butonul Home şi va avea o cameră duală orientată vertical. În faţă ar trebui să se afle senzori speciali pentru recunoaştere facială, dar şi o zonă de status şi shortcuturi în porţiunea inferioară a ecranului de 5.8 inch.

Numărătoarea inversă a început şi aşteptaţi-vă la o sumedenie de scăpări până atunci.