IFA 2017: Beko lansează espressorul controlat de pe mobil şi noi maşini de spălat şi blendere inteligente

0
995

Beko a avut un stand generos la IFA 2017, în cadrul căruia a prezentat inovaţii din zona maşinilor de spălat, a espressoarelor şi a frigiderelor. A fost anunţată şi o campanie globală de susţinere a alimentaţiei sănătoase, sub numele de Eat Like a Pro, realizată în parteneriat cu FC Barcelona.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Campania respectivă va porni în 2018 şi o are ca ambasador pe Larisa Petrini, Integrative Nutrition Health Coach. În privinţa noutăţilor tehnologice Beko a adus următoarele inovaţii la IFA 2017:

  • Tehnologia FreshGuard care scapă de mirosurile neplăcute din frigider cu ajutorul unui filtru special şi a LED-urilor UV.
  • Aparatele frigorifice Beko cu tehnologie Door Assist, care permit deschiderea automată a uşii atunci când trageţi mânerul. Există un senzor infraroşu, care detectează atingerea.
  • Tehnologia AirTherapy, care apare pe noile maşini de spălat Beko şi pune la bătaie un program de împrospătare rapidă a rufelor. În 30 de minute puteţi avea un kilogram de haine reîmprospătate şi gata de purtat. Totul e pe baza unui sistem ce include un ventilator şi încălzitor.

  • Maşini de spălat vase cu tehnologia AutoDosing, care dozează cantitatea de detergent necesară şi măsoară nivelul de murdărire a vaselor.
  • Maşini de gătit cu tehnologie FlameAdjust, care ajustează nivelul flacării, cu 9 nivele de putere incluse.
  • Aragazuri High Effiency Gas Burners, care cresc eficientizarea timpilor de gătit cu până la 35%
  • Tehnologia Direct Access Premium Control, care vine pe plitele cu inducţie Beko şi oferă un control mai uşor al zonelor de gătit.

Au mai debutat şi un blender Vacuum Blender, care păstrează intacte vitaminele şi nutrienţii, folosind tehnologia de vidare, prin eliminarea aerului din recipient. Tot la IFA a sosit şi noul espressor inteligent Beko, care se poate controla de pe mobil. Are o râşniţă conică şi o pompă de presiune de 19 bari, plus funcţii speciale de prăjire a cafelei.

Se poate controla de pe iOS sau Android.