Interiorul lui Dacia Duster 2018 apare în fotografii detaliate, înainte de prezentarea la Frankfurt Motor Show

1
7037

Luna trecută aflam că noua Dacia Duster va sosi la Salonul Auto de la Frankfurt, lucru prefaţat de un teaser video. Printr-o scăpare azi putem vedea interiorul noului automobil, pe care îl puteţi admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am aflat recent că noua Dacia Duster 2018 va suferi modificări estetice şi va sosi cu faruri LED. Are aceeaşi platformă la bază ca şi predecesorul său şi dimensiuni aproape identice. Primim şi jante de 17 inch şi un parbriz plasat cu 100 mm mai în faţă. Revenind la interior, fotografiile acestea au scăpat datorită unui eveniment cu uşile închise ţinut special pentru parteneri şi jurnalişti.

Interiorul lui Duster 2018 aduce atât dotări familiare, cât şi noutăţi. Volanul este spre exemplu clasic, cu un design cu 4 spiţe, similar cu ce am văzut pe Dacii în ultimii ani. Cele trei indicatoare rotunde de pe bord au fost înlocuite cu două doar şi avem acum şi un display mai mic în mijlocul bordului. Resimţim ceva influenţe de BMW sau Volkswagen la drept vorbind.

Remarcăm şi gurile de aerisire de deasupra display-ului pentru infotainment, sub care se află butoane şi un sistem de control al aerului condiţionat care include mici ecrane în mecanismele rotative. Abordarea aminteşte de cea Suzuki. Vor exista două variante de sistem de infotainment, una premium cu funcţii de navigare şi margine argintie şi una standard, în stilul celor de pe Loganurile noi.

Faţă de vechiul Duster, noul model are mai mult spaţiu pentru ţinut pahare şi în general obiecte. Schimbătorul de viteze este plat acum în zona sa superioară, iar controlul pentru oglinzile laterale a fost mutat pe uşa şoferului. Aşteptam noul Duster cu versiuni de motor pe benzină de 1.2 litri şi diesel de 1.5 litri.